Известие

Collapse
No announcement yet.

Brera-3.2 или 1750 tbi

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
    Въпрос на предавателни числа, по каталог на ТБИ 235 коня дават 5,8л/100км и съм склонен да им вярвам, двг наистина е уникална разработка и работи с обеднени смеси в ненатоварен режим. Това разбира се е постижимо в случай, че "крепиш" някаква скорост от примерно 90км/ч, но пак си е постижение. В реалния живот и 8 да гори не е зле за тая фурия.
    Минала покрай фурия 2 пъти тя
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• В реалния живот ситуацията е следната...само за 1750 Тби 159ка става въпрос.

Градско спазвайки всички правила на движение говорим 50 км. и 80 км. на цариградско и без да влиза в буст разход 8 лт. до 9

Извънградско спазвайки всички правила на движение 130 км. - 140 км. и 80 - 90 на двулентов път като се има в предвид, че ТБИ мотора достига максимален въртящ момент още в ниските обороти въобще не се налга да сменяш скорости все едно караш автоматик...както настъпиш така излита (отплеснах се!!!) разход 7.5 -8 лт. на сто
      EX 156 1.6 TS

Comment

• Искаш да кажеш, че извънградско гори почти колкото градско?

Comment

• ТОВА Е ЛИНКА НА АВТОДЕЛА В АТИНА http://www.autocorse.gr/contact

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            Ееее от Жужа ще припадаш със БМВ-то, нищо че много ти върви
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Интересно ми е с какво я сравняваш?
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Pyro Покажи съобщение
                Така.Първо на първо на никой от тоя форум не му влиза в работата колко вземам и какво и що , както на мен не ми влиза в работата вие колко вземате.Да работя в чужбина и за да ви е по-ясно-ГЕРМАНИЯ.А да и годините- лапе съм, ако вие сте на по 65-70 години.На 32 съм и не съм семеен, за това съм спестил пари за такава кола.Много внимателно съм гледал колите, които ми харесват и бих си взел.И НЕ СЪМ КАЗАЛ, че колата ще е задължително за 50 хилки, ами ЧЕ толкова имам максимум.Както може да е за 10 така и за 49 .Колите между коите се колебаех бяха 2-Порше Кайман 2.7 мотора с 240 коня и алфата.И по визия ми харесва повече алфата.И от къде ви дойде тая идея, че човек имащ повече от 30 бона няма да пише във форума.Ясно ми е-не можете да ми дадете компетентен отговор за втория мотор (1..Айде затворете темата, за да не избиват колегите комплекси !
                Събираш още малко пари и даваш 60к за GT-R R35, което си е суперавтомобил.
                997цата също е сериозен автомобил.
                А за да си усмихнат винаги - ти трябва звука на v8ца - Camaro SS 6.2 ... 25-30к евро за почти ново такова .. и ще ти останат много пари за бензин.
                ...

Comment

Недей да го казваш,защото както всички плюеха Жужа Куве,така замлъкнаха,като видяха какво може на Серес/през целия ден даваше 3-о време от всички/,естествено колата беше сток и звучеше като прахосмукачка,но се вижда че може повече
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Ай стига моля Ви 235 коня кола я направихте най-бързата на света
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ай стига моля Ви 235 коня кола я направихте най-бързата на света
                      За теб конете май са всичко.
                      Циците също
                      Добрата кола е комплекс от много качества.
                      Бързата кола също. Да не говорим, че бързината е относително понятие, къде, кога, как и кой.
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                        За теб конете май са всичко.
                        Циците също
                        Добрата кола е комплекс от много качества.
                        Бързата кола също. Да не говорим, че бързината е относително понятие, къде, кога, как и кой.
                        Абсолютно вярно

---------- Post added at 21:31 ---------- Previous post was at 21:30 ----------

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                        Ай стига моля Ви 235 коня кола я направихте най-бързата на света
                        Живко,и ти понякога говориш колко да не заспиш,ай стига с тея шуробаджанащини и простотии,90 % от хората а даже и повече,никога не са се качвали в Жужа Куве,па камоли да я карат,ма всички викат кенеф е,235 коня била,слаба била,незнам си кво си била.Не е хубаво да се вярва само на интернет Нека е кенеф,ма се загледай във времената и,бая от конкурентите и са зад нея,и както каза Суската,една кола не е само мощност http://www.fastestlaps.com/cars/alfa...lio_verde.html пък и 136 коня на литър не е лошо постижение

Тук има всички времена на пистата,забележи какви коли са зад нея http://en.wikipedia.org/wiki/N%C3%BCrburgring_lap_times

П.С.Сори за спама,ма тая тема и без тва е за кофата
                        Last edited by Mury; d.m.y г., 21:39.

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• За мен лично по-удобни седалки от тези на 155-цата няма. Това го казвам след като вече имам 166.
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                            За мен лично по-удобни седалки от тези на 155-цата няма. Това го казвам след като вече имам 166.
                            това е така защото седалката на 166 не ти е в диапазона на ергономичния персантил - демек голяма ти е виж обаче като станеш бая известен адвокат и пуснеш задължителното шкембе тогава ще видиш ти удобни седалки
                            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              Живко,и ти понякога говориш колко да не заспиш,ай стига с тея шуробаджанащини и простотии,90 % от хората а даже и повече,никога не са се качвали в Жужа Куве,па камоли да я карат,ма всички викат кенеф е,235 коня била,слаба била,незнам си кво си била.Не е хубаво да се вярва само на интернет Нека е кенеф,ма се загледай във времената и,бая от конкурентите и са зад нея,и както каза Суската,една кола не е само мощност http://www.fastestlaps.com/cars/alfa...lio_verde.html пък и 136 коня на литър не е лошо постижение

Тук има всички времена на пистата,забележи какви коли са зад нея http://en.wikipedia.org/wiki/N%C3%BCrburgring_lap_times

П.С.Сори за спама,ма тая тема и без тва е за кофата
                              Е повозиме да я видиме колко е бърза знам ли за мене това 7,6 до 100 не е нещо невероятно даже си бавно...

http://www.youtube.com/watch?v=RYsyRfWcnuU
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Е повозиме да я видиме колко е бърза знам ли за мене това 7,6 до 100 не е нещо невероятно даже си бавно...

http://www.youtube.com/watch?v=RYsyRfWcnuU
                                Къде ги гледаш тези работи незнам:

0 - 100 kph 6.8 s

Comment

Working...
                                X